Vedbæk Skole

Fotografering
Ved tilmelding til et eller flere af RuBAs hold, gives samtykke til at foreningen må bruge billeder af dit barn på foreningens hjemmeside, facebook, plakater, små film, o.lign. Vi har fuld forståelse for de der ikke ønsker billeder af deres barn på diverse medier. Skriv til ask@ruba.dk hvis dette er tilfældet, så sørger vi for at det ikke vil forekomme. Det er altid muligt at få fjernet billeder fra hjemmesiden og digitale medier, selvom man oprindeligt har givet samtykke.

OBS – NYT BETALINGSSYSTEM – LÆS NEDENSTÅENDE GRUNDIGT FØR DU TILMELDER DIT BARN!

Online tilmelding og betaling

Du kan vælge mellem to betalingsformer hos RuBA. Du kan enten betale det fulde beløb for hele sæsonen på én gang, eller tilmelde abonnementsordningen så betalingen deles i ni rater og trækkes den første i måneden fra september til maj. Du kan læse om begge muligheder nedenfor.

Læs vores handelsbetingelser her

Vejledning ved betaling af fuldt kontingent ved sæsonstart

Overfør det fulde kontingent for det ønskede hold (se under “priser”) til foreningens mobile pay (77110) eller netbank (2266 3489265280). Skriv dit barns FULDE NAVN + HOLDNUMMER i beskedfeltet. Find holdnummeret på vores holdplan. Kan du ikke få lov at skrive en besked til overførslen skal du sende den til ask@ruba.dk istedet.

Eksisterende medlemmer: Dit barn registreres automatisk på det tilmeldte hold, med overførsel af oplysninger fra sidste sæson. Ved ændring af mailadresse, mobilnummer, mm. skal I huske at logge ind under medlemslogin og opdatere profilen.

Nye medlemmer: Når I har overført det fulde kontingent skal I sende en mail til ask@ruba.dk med følgende oplysninger: Barnets fulde navn, adresse samt fødselsdato + mobilnumre på forældre, hvortil I ønsker sms’er sendt ved vigtige beskeder.

Vejledning ved tilmelding til abonnementsordning

Vær opmærksom på at du ved tilmelding til abonnementsordningen binder dig til at betale alle ni rater i sæsonen, du kan altså ikke “afmelde” abonnementet der løber fra september til maj. Ved sæsonens afslutning i maj opsiges abonnementet automatisk.

Eksisterende medlemmer: Spring direkte videre til “Tilmelding af betalingskort”.

Nye medlemmer: For at komme igang med at tilmelde abonnementsordningen skal I først oprette en profil.

Vigtigt ved oprettelse:
– I feltet “navn” indtaster du dit barns fulde navn
– I feltet “fødselsdato” indtaster du dit barns fødselsdato
– I felterne for telefonnumre indtaster du telefonnumrene på den voksne kontaktperson – vær opmærksom på at sms’er med vigtige beskeder, som fx aflysninger, kun sendes til “mobilnummer”, tilføj derfor ekstra numre her hvis der skal sendes til flere personer.
– I feltet for mailadresse indtaster du mailadressen på den voksne kontaktperson
– Sæt hak i “Jeg ønsker at modtage nyheder (E-mail, SMS)” hvis du vil have informationer vedrørende dit barns hold – fx om opvisninger, o.lign. Vi sender kun relevante mails ud til jer.

Opret ny profil her


Tilmelding af betalingskort

Første gang du tilmelder abonnementsordningen skal du tilmelde dit betalingskort. Vores system gemmer kortets oplysninger i 96 måneder så du slipper for at tilmelde dit betalingskort igen. Du binder dig ikke til noget fordi vi gemmer dine kortoplysninger, det er blot en service. Du kan altid skrive til ask@ruba.dk hvis du ønsker oplysningerne slettet igen.

Tilmeld dit betalingskort her

Når du har tilmeldt dit betalingskort skal du vælge det hold som du ønsker at tilmelde nedenfor. Bliv ikke forvirret over at der står “1 måned” når du vælger holdet, det betyder blot at du opkræves for en måned af gangen. Vær opmærksom på at abonnementet starter det øjeblik du tilmelder dit barn, men at der kun trækkes 1 kr. pr. måned fra tilmelding og frem til september, hvor kontingentet begynder at blive trukket. Man betaler altså 1 kr. pr. måned når man tilmelder sig tidligt for at være sikret en plads på holdet. Ved uddybende spørgsmål til vores abonnementsordning, send en mail til ask@ruba.dk.

Hold på Vedbæk Skole

Guldfisk (0.-1. klasse) tirsdag kl. 15.40

Konkylier (2.-4. klasse) tirsdag kl. 16.40