Tilmelding til sommerferieaktiviteter

Online tilmelding og betaling

På denne side tilmelder du dig selv eller dit barn og betaler online. Når du har tilmeldt dit barn, modtager du en kvittering på den mailadresse, du har indtastet. På kvitteringen vil der stå et password. Det kan du løbende bruge til at logge ind via hjemmesiden og ajourføre jeres medlemsdata. Har dit barn eller du selv været tilmeldt hold i foreningen tidligere, skal du vælge “allerede medlem” og logge på med din kode når du skal tilmelde nye hold. Har du ikke længere koden kan du let bestille en ny ved at indtaste din mail eller mobilnummer, så får du tilsendt en ny kode. Vær opmærksom på at du skal benytte den mail eller det nummer du brugte da du tilmeldte første gang.

VIGTIGT ved tilmelding af børn:
I feltet “navn” indtaster du dit barns navn i rækkefølgen: Fornavn Efternavn
I feltet “fødselsdato” indtaster du dit barns fødselsdato
I felterne for telefonnumre indtaster du telefonnumrene på den voksne kontaktperson
I feltet for mailadresse indtaster du mailadressen på den voksne kontaktperson

Da vores regnskabsår er forskudt i forhold til sæsonen, forfalder betalingen for en sæson i to rater.
Du betaler med andre ord for en halv sæson (efterår eller forår) ad gangen. Du vil modtage en mail, når betalingen for næste sæson forfalder og kan indbetales online.

Fotografering:
Ved tilmelding gives automatisk samtykke til at foreningen må bruge billeder af dig og/eller dit barn på foreningens hjemmeside, plakater, o.lign. Vi har fuld forståelse for de der ikke ønsker deres billede, eller billeder af deres barn, på hjemmesiden, plakater, o.lign. Skriv til ask@ruba.dk hvis dette er tilfældet, så sørger vi for at det ikke vil forekomme. Det er altid muligt at få fjernet billeder fra hjemmesiden selvom man oprindeligt har givet samtykke.