Sommerdans 2020

______________________________________________________________________________

OBS: Grundet stor interesse afholdes der også sommerdans i uge 28. Aldersinddelingen i uge 28 er 0. klasse og 1.-2. klasse, ellers er alt som beskrevet nedenfor.

Vi håber og tror på at myndighedernes retningslinjer ændres inden sommerferien, og at vi kan gennemføre RuBA Sommerdans – selvfølgelig med fokus på afstand og hygiejne. Skulle vi blive nødt til at aflyse grundet Covid-19 refunderes alle indbetalte beløb selvfølgelig.

______________________________________________________________________________

I uge 27 afholder RuBA sommerdans for 0.-5. klasse på Kulturcenter Mariehøj, dvs. de børn der netop har afsluttet 0.-5. klasse.

Det bliver fem intensive dage fyldt med dans og bevægelse. Vi skal arbejde med klassisk danseteknik, håndredskaber som hulahopringe og vimpler, akrobatik, mgp-dans, moderne dans og måske kommer der nogle seje overraskelser! Fredag eftermiddag slutter vi af med en flot forestilling så jeres venner og familie kan komme og se hvad I har arbejdet med og lært i ugens løb.

Forestillingen bliver afholdt i kultursalen på Mariehøj, altså der hvor I også møder op hver dag i ugens løb.

Praktiske informationer

Hvem:
0.-5. klasse – deltagerne inddeles i hold efter alder, så undervisningen foregår med jævnaldrene, men der arbejdes også på tværs.

Hvor:
Kulturcenter Mariehøj, vi starter og slutter fælles i kultursalen.

Hvornår:
Uge 27, man-fre kl. 9-15. I kan komme fra kl. 8 og morgenhygge med underviserne, ligesom I er velkomne til at blive til kl. 16 hvis mor og far skal arbejde.

Pris:
990,- kr.

I prisen er inkluderet en RuBA drikkedunk samt snacks formiddag og eftermiddag.

Medbring:
Tøj du kan bevæge dig i og madpakke til frokost.

Tilmelding:
Klik her for at komme til tilmeldingssiden. HUSK at vælge det rigtige klassetrin når du tilmelder, så dit barn kommer på hold med jævnaldrene.

Lidt om undervisningen:
Vi starter dagen ud med fælles opvarmning i kultursalen.

Efter opvarmningen deles deltagerne i hold alt efter dagens program. Disse hold undervises hver for sig af deres instruktører. Alle pauser holdes fælles i Storm P huset, der ligger tæt ved Kultursalen. Når holdene har modtaget undervisning i løbet af dagen, samles alle til fælles afslutning i Kultursalen, hvor der strækkes ud og siges tak og farvel.

Vi glæder os rigtig meget til at danse med jer!