Sommerdans 2021

OBS: Sommerdans afholdes selvfølgelig kun hvis det lader sig gøre i henhold til gældende retningslinjer fra myndighederne. Bliver vi nødsaget til at aflyse refunderes det fulde indbetalte beløb.

______________________________________________________________________________

I uge 26 og 27 afholder RuBA sommerdans for børn der har afsluttet 0.-6. klasse på Kulturcenter Mariehøj.

Det bliver fem intensive dage fyldt med dans og bevægelse. Vi skal arbejde med klassisk danseteknik, håndredskaber som hulahopringe og vimpler, akrobatik, mgp-dans, moderne dans og måske kommer der nogle seje overraskelser! Undervisningen tilpasses selvfølgelig alder og niveau. Fredag eftermiddag slutter vi af med en flot forestilling så jeres venner og familie kan komme og se hvad I har arbejdet med og lært i ugens løb.

Forestillingen bliver afholdt i kultursalen på Mariehøj, altså der hvor I også møder op hver dag i ugens løb.

Praktiske informationer

Hvem:
0.-6. klasse – deltagerne inddeles i hold efter alder, så undervisningen foregår med jævnaldrene, men der arbejdes også på tværs.

Hvor:
Kulturcenter Mariehøj, vi starter og slutter fælles i Kultursalen.

Hvornår:
Uge 26 (0.-6. klasse), uge 27 (0.-3. klasse). Begge uger man-fre kl. 9-15. I kan komme fra kl. 8 og morgenhygge med underviserne, ligesom I er velkomne til at blive til kl. 16 hvis mor og far skal arbejde.

Pris:
990,- kr.

I prisen er inkluderet en RuBA drikkedunk samt snacks formiddag og eftermiddag.

Medbring:
Tøj du kan bevæge dig i og madpakke til frokost.

Tilmelding:
Klik her for at komme til tilmeldingssiden. HUSK at vælge det rigtige klassetrin når du tilmelder, så dit barn kommer på hold med jævnaldrene.

Lidt om undervisningen:
Vi starter dagen ud med fælles opvarmning i kultursalen.

Efter opvarmningen deles deltagerne i hold alt efter dagens program. Disse hold undervises hver for sig af deres instruktører. Alle pauser holdes fælles i Storm P huset, der ligger tæt ved Kultursalen. Når holdene har modtaget undervisning i løbet af dagen, samles alle til fælles afslutning i Kultursalen, hvor der strækkes ud og siges tak og farvel.

Vi glæder os rigtig meget til at danse med jer!