RuBA temadag om mental sundhed 2022

Alle RuBAs medlemmer og deres forældre inviteres til en gratis temadag d. 26. november kl. 10.30-14.00, hvor RuBA sætter fokus på MENTAL SUNDHED. 

Kom og oplev bevægelsesglæde gennem workshops, lær RuBAs signaturdans og hør oplæg om hvad RuBA gør for at sætte fokus på trivsel og mental sundhed blandt vores medlemmer. 

OBS: man behøves ikke blive hele dagen. I er velkomne til at komme og gå som det lige passer ind i jeres familie.

Program:

  • Kl. 10.30 Fælles morgenopvarmning for alle
  • Kl. 10.45 Velkommen fra RuBAs formand, Heidi Skovbo
  • Kl. 11.00 Bevægelsesworkshop for alle børn og barnlige sjæle. Her kan du gå på opdagelse med hulahopringe, vimpler og lære at slå en koldbøtte eller vejrmølle
  • Kl. 11.30 Daglig leder Anne Sofie holder oplæg om mental sundhed og vores RuBA kodeks, med efterfølgende diskussion og spørgsmål. Undervejs vil der være mulighed for at få en hjemmebagt bolle og en kop kaffe. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og have en dialog efterfølgende. Anne Sofie vil tale direkte til børnene. Foredraget vil være målrettet alle børn i skolealderen, ca. fra 0.klasse og op. Mens Anne Sofie holder foredraget, vil der være mulighed for at de mindste børn går over og leger i Spejlsalen med en instruktør, men vi vil bede de større børn om at blive og tage del af foredraget
  • Kl.12.30 Lær at danse ”Better When I’m Dancin’” (RuBAs signaturdans, alle kan være med)
  • Kl.13.00 Åben scene for fremmødte børn. Mulighed for at optræde med selvvalgt dans på scenen
  • Kl. 14.00 Tak for i dag

Vi tilbyder underholdning, men ikke decideret pasning, hvorfor små børn skal have en forælder, bedsteforældre eller anden ansvarlig voksen med. Alle medlemmer er velkomne til at tage deres familier med. 

Temadagen er både for børn og voksne – alle aldre er velkomne. 

Da vi tilbyder kaffe, saft og hjemmebagte boller vil vi sætte stor pris på, at I tilmelder jeres barn via DETTE LINK. Tilmeldingen er ikke bindende og koster ikke noget. 

Mvh. TeamRuBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *