Pulsing Barre

OBS: Pulsing Barre er aflyst til og med 8/6 grundet den nuværende Covid-19 situation. Vi holder jer opdaterede her på siden og på sms såfremt perioden for aflysning forlænges.

Pulsing Barre er en skøn helkropstræning udviklet af Frida Hallqvist, der kombinerer øvelser fra pilates og yoga med den klassiske barretræning fra ballettens verden. Alle kan være med, det er ikke en forudsætning at have danset ballet.

Praktiske informationer

Hvor:
Spejlsalen (grøn cirkel) på Kulturcenter Mariehøj – letteste adgang er gennem en af indgangene ved de røde pile. Se kort nederst på siden.
Man kan også gå ind ad hovedindgangen (blå pil – denne dør er dog ikke altid åben om søndagen), ned ad trappen og til venstre forbi elevatorerne.

Hvornår:
Søndage kl. 17.40-18.40

Der er Pulsing Barre hver søndag. Skulle der være aflysninger (fx pga ferie eller sygdom) vil det blive sendt rundt til alle på SMS-listen (se nedenfor) samt stå øverst her på siden.

Pris:
75,- kr. pr. gang. Overføres ved fremmøde til RuBAs MobilePay (77110).
Vil man sikre sig plads, kan man overføre inden fremmøde – skriv “PB + dit navn + dato for træning” i beskedfeltet. Fx “PB Anne Nielsen 14/4” hvis du hedder Anne Nielsen og ønsker at sikre dig plads på Pulsing Barre d. 14/4.
Hvis der bliver fyldt op inden træningen starter, vil det blive sendt rundt til alle på SMS-listen (se nedenfor) samt stå øverst her på siden.

Pulsing Barre SMS-liste:
Det er muligt at blive tilmeldt vores Pulsing Barre SMS-liste. Er du på denne liste vil du modtage en SMS hvis holdet er fuldt booket en dag, samt ved aflysninger. Er du på listen slipper du altså for at orientere dig på hjemmesiden.
Ønsker du at komme på listen skal du blot skrive dit navn og mobilnummer på sedlen når du er til Pulsing Barre, eller sende informationerne i en mail til ask@ruba.dk.