Praktisk information om sæson 22/23

RuBAs sæsonopstart nærmer sig, og vi glæder os simpelthen så meget til at byde nye såvel som gamle medlemmer velkommen. Vi har gjort os rigtig umage og sammensat en sæson med masser af dans, gymnastik og opvisninger, krydret med en masse bevægelsesglæde.

Vores sæson 22/23 starter op i uge 34
Det vil sige fra mandag d.22. august til søndag d.28. august.

Beklædning
Hos RuBA har vi intet krav til bestemt beklædning, dog forventer vi at børnene møder op i tøj, de kan bevæge sig i. Det kan være idrætstøj, joggingbukser eller shorts, samt en t-shirt og en tyk trøje til at have udenpå. Vi fraråder at børnene møder op i kjoler, nederdele, strømpebukser eller udklædningstøj, da de ikke kan bevæge sig frit i det og risikerer at glide og falde. Det er bare slet ikke let, at lave koldbøtter i en stor tyl nederdel. Derudover anbefaler vi at børnerne træner i bare tæer, så der er ikke noget behov for at købe nye sportssko før RuBA starter op. Ønsker man at træne i gymnastik- eller balletsko (blød, skridsikker sål) er det ok. Strømpesokker går ikke, da børnene glider.
Har man virkelig lyst til træningstøj med RuBAs logo på, er det muligt at købe dette via vores webshop, som I finder her på hjemmesiden. Det er dog slet ikke et krav.

Mad og drikke
Alle medlemmer skal have en drikkedunk med til træning. Denne skal være fyldt med vand inden træningen starter. Vi drikker ikke sodavand el.lign. til træningen. Derudover spiser vi ikke samtidig med at vi træner. Det er dog en rigtig god idé at have en lille snack med til efter træningen. Det kan fx være lidt frugt, grønt, müslibar eller kiks.

Ekstra aktiviteter
Da RuBA efterhånden er en stor forening, vil vi være at finde til en masse fede, sociale aktiviteter i årets løb. Det er slet ikke alle hold, der optræder hver gang, men I er altid velkomne til at møde op, og klappe og heppe på andre RuBA-medlemmer. Når der er en aktivitet, hvor jeres hold skal deltage, får I seperat besked.
Dog kan I allerede nu sætte stort kryds i kalenderen d.3.-4. juni 2023, hvor RuBAs sommerforestillinger afholdes. Jeres barn skal med stor sandsynlighed kun deltage den ene dag. Hvilken dag det bliver, ved vi først når vi er lidt tættere på.

Sæson 22/23 – frem til årsskiftet
AktivitetDato
Vedbæk havnedag 14.aug
Bakken 4. sep. 
Birkerød Kulturnat 09.sep
Workshop Ukraine – Egebækvej11.sep
Workshop Ukraine – Krogholmgård18. sep.
Kulturnatten i Vedbæk29.sep
Københavns Kulturnat på Kastellet14.okt
RuBA julekomsammen 26. nov. 


Fokus i sæson 22/23
RuBA er en forening i vækst med et medlemstal på mere end 600 børn, unge og voksne i og omkring Rudersdal kommune. Det er vi meget stolte af, men det indebærer også et enormt ansvar og det tager vi meget seriøst.
Vi ønsker at være sunde forbilleder for de børn og unge, som træner hos os. Vores mål er at RuBA er et helle, hvor ingen børn oplever mobning eller bliver holdt ude. Et helle, hvor også udsatte børn, skal have en mulighed for at blive fyldt op med bevægelsesglæde. Et helle fra de sociale medier, usunde idealer og det stadig voksende fokus på mobilen.

Det er ingen hemmelighed, at vi hos RuBA elsker træning, dans, gymnastik og bevægelse, men når vi tænker sundhed, er det ikke bare den fysiske, vi tænker på. RuBA vil derfor i den kommende sæson have fokus på den mentale sundhed for børn og unge i vores forening.

Allerede i sidste sæson startede vi arbejdet op og fik udarbejdet et RuBA-kodeks, hvor vi italesætter RuBAs værdier. Vi beder jer læse dette igennem, og gennemgå det med jeres barn. Hvis I oplever mobning eller et barn i mistrivsel, så kontakt endelig katrin@ruba.dk. Der er intet for småt, og vi vil hellere have at I kontakter os en gang for meget end en gang for lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *