På mandag starter en ny sæson – med coronahensyn

Hos RuBA er vi klar til at tage imod alle jeres dejlige børn fra på mandag – vi glæder os!! I år har sommerferien føltes ekstra lang, da sæsonen fik en noget anderledes afslutning pga. coronavirus.

Hos RuBA følger vi myndighedernes retningslinjer for at undgå smitterisiko til træning. Vi sørger derfor for at:

  • Der til enhver tid er minimum 4 m2 pr. person i vores træningslokaler
  • Medlemmer og trænere spritter hænder før og efter træning
  • Evt. benyttede redskaber sprittes af efter brug hvis muligt, alternativt særligt fokus på håndhygiejne efter brug (jvf. kultuministeriets vejledning til idrætslivet)
  • Fokus på at medlemmerne holder 2 meters afstand og vender ansigterne samme vej så meget som muligt af træningen, fx under opvarmning og når vi danser.
  • Sikre bedst mulig afstand mellem hold når der skiftes fra ét hold til det næste.

Vi vil gøre alt vi kan for at overholde ovenstående, men vi ved også at børn er børn, og at det ikke altid er praktisk muligt at holde dem adskilte når de leger og hygger sig – og det er ikke vores hensigt at det skal blive alt for regelpræget at være til RuBA. Vi underviser primært skolebørn, på deres egen skole sammen med deres jævnalderende kammerater, hvorfor vi skæver lidt til skolernes coronaregler der tillader børn fra samme klasse at omgås uden afstandskrav.

Skulle I være utrygge ved at sende jeres børn til RuBA skal I endelig sende en mail til ask@ruba.dk, så kan I blive afmeldt og få refunderet det resterende af jeres indbetalte kontingent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *