MikroKompagni

4.-5. klasse

Når børnene begynder på MikroKompagniet, introduceres de for alvor til den klassiske balletteknik. Der arbejdes grundigt med at lære de forskellige positioner og udtryk; plié, tendu, osv. Vi bestræber os på at give børnene en rigtig god ballast, så de er klædt på til at udvikle sig kreativt og fysisk gennem dans og bevægelse. Leg og redskaber træder i baggrunden, og der fokuseres på grundtræning i opvarmningen og læring gennem koreografi.

Børnene på MikroKompagni optræder ved DGI Nordsjællands forårsopvisning i Farum Arena og ved RuBAs egen sommerforestilling på Kulturcenter Mariehøj. Derudover inviteres alle dansere på Mikro , Mini- og JuniorKompagni til at medvirke i en forestilling i samarbejde med Rudersdal Musikskole i løbet af foråret. Et intensivt og krævende forløb, men en fantastisk oplevelse for alle medvirkende!

 

Nedenfor finder I det træningsskema som Mikrokompagnisterne instrueres i når sæsonen begynder. Det er fuldstændig frivilligt om man vil bruge det. Skemaet er tænkt som en hjælp til at holde fast i den grundform man tager med sig fra Konkylierne, nu hvor tiden til træning bruges på teknik og koreografi fremfor grundtræning. Husk at læs instruktionen og hjælp jeres kompagnist i gang.