Kom til julegavedag hos RuBA

Kom til julegavedag hos RuBA

Som noget helt nyt holder RuBA i år julegavedag, hvor I kan købe de fineste julegaver til danseglade børn. Dette sker torsdag d.9/12 kl.15-19 i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj.

Vi har sørget for vimpler i alverdens farver, dansetøj, små håndhulahopringe og de flotteste tapede hulahopringe fra vores hulahopleverandør Miss Mia. 

Der vil være mulighed for at få rådgivning og hjælp til at købe de rette julegaver, da både Ida og Miss Mia står klar til at guide jer. 

Hulahopringene sælges denne dag med 20% rabat, og I har mulighed for at forudbestille, så I ikke risikerer at der er udsolgt på dagen. 

Ønsker I at forudbestille, kan I med rabatkoden “ruba” få hele 20 % rabat på tapede børneringe 90 cm og på sort/guld, sort/sølv og hvid/guld-voksenringe 103 cm. I diameter. Se mere på missmia.dk 

Forsendelsen spares iøvrigt også hvis I klikker på ‘afhentning ved Ruba-arrangement d. 9. december’. 

Miss Mia vil have ekstra hulahopringe med på dagen, men det anbefales at købe på forhånd i webshoppen. Købte ringe kan naturligvis byttes til andre farver på dagen, så længe lager haves. 

Dansetøjet er primært blandede dragter og leggings i alverdens størrelser. Dog vil der ikke være det helt nye tøj fra webshoppen, og udelukkende tøj til piger/kvinder. 

Pris- og produktliste:

  • Miss Mia Hulahop ringe 90 cm., Normal pris 300 kr. sælges til 240 kr.
  • Håndhulahopringe 65 cm., 125 kr. 
  • Håndhulahopring 45 cm., 100 kr. 
  • Vimpler i blandede farver, 125 kr. 
  • Blandet dansetøj, 20-50 kr. 

OBS: hvis I vil lægge en forudbestilling hos Miss Mia, skal dette ske senest i aften inden kl.23. Hvis I har brug for hjælp til bestilling, betaling mv. så kontakt endelig info@missmiashulahoop.com

Vi håber meget at I vil være med på torsdag! Vi skal nok sørge for en masse håndsprit. 

Glade julehilsner TeamRuBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *