Kom til gratis “Før-Kompagni-workshops”

Hos RuBA kan man danse fra man er 2 år, og rejsen fra tumlingetræning på Haletudseholdene til den meget avancerede tekniske dansetræning på Kompagniholdene er nøje tilrettelagt både pædagogisk og teknisk, så øvelser og niveau løbende tilpasses børnenes alder og udviklingstrin.

Skiftet fra at være Konkyliedanser ude på skolerne til at blive en Kompagnidanser på et af de større centre i kommunen er et meget spændende skidt hos RuBA.

Vi har derfor besluttet at lave “Før-Kompagni-workshops” et par gange i løbet af sæsonen, for alle vores Konkylier. Disse workshops vil blive afholdt skiftevis på Kulturcenter Mariehøj og Birkerød Idrætscenter, som er de to steder i kommunen hvor RuBA har Kompagnihold. Anne Sofie, der er ansvarlig for RuBAs Kompagniafdeling, vil undervise Konkylierne og fortælle om det at gå på Kompagniholdene og hvordan det adskiller sig fra Konkylietræningen. Til alle workshops vil der ligeledes være repræsentanter fra RuBAs fem Kompagnihold, som vil vise koreografier og svare på spørgsmål fra Konkylierne.

I den kommende sæson vil der være “Før-Kompagni-workshops” følgende dage:

D. 28/10 kl. 10-11.30 på Kulturcenter Mariehøj – link til tilmelding
D. 13/1 kl. 10-11.30 på Birkerød Idrætscenter – link til tilmelding
D. 13/4 kl. 10-11.30 på Kulturcenter Mariehøj – link til tilmelding
D. 8/6 kl. 10-11.30 på Birkerød Idrætscenter – link til tilmelding

Det er gratis for alle der går på et Konkyliehold at deltage ved disse workshops, og man må tilmelde sig så mange man vil.

Vi håber at disse workshops kan være med til at give Konkylierne et indblik i hvilke muligheder der åbner sig hos RuBA når man når til 4. klasse og siger farvel til træningen der foregår lokalt ude på skolerne. Vores ca. 130 medlemmer som træner på RuBAs Kompagnihold har et helt særligt fællesskab og det er så dejligt at mærke hvordan RuBA bliver til mere end blot en aktivitet de går til efter skole. Der dannes relationer på tværs af skoler og årgange fordi børnene samles på Mariehøj og på Birkerød Idrætscenter, og vi kan se at vores medlemmer tager disse relationer med sig videre efter folkeskolen hvilket er fantastisk!

Hvis I har spørgsmål så skriv til katrin@ruba.dk 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *