Instruktører sæson 22/23

Anne Sofie Kvist

ask@ruba.dk

Anne Sofie

Anne Sofie har været med fra start, og indtil 2010 stået for al undervisning i foreningen. Hun er ansvarlig for kvaliteten i den daglige træning, og det er Anne Sofie der ansætter nye instruktører og inviterer dygtige gæsterundervisere til at lave workshops med børnene.

Oprindeligt fra Århus, startede Anne Sofie som springgymnast i en alder af fem år. Senere blev det den rytmiske gymnastik der lokkede, og efter et år på Dansestudiets ét-årige grunduddannelse tog hun springet og flyttede til København for at tage et år mere fyldt med dans på Stepz’ ét-årige danseuddannelse.

Anne Sofie blev færdig som fysioterapeut i januar 2013 og bruger sin viden fra studiet i den daglige undervisning for at forebygge skader hos børnene. Sideløbende med foreningsarbejdet er Anne Sofie sidenhen blevet læge.

 

Ida Louise Kvist

ida@ruba.dk

Ida

Ida kommer fra Ikast, hvor hun har stor erfaring med at undervise børnehold i dans og gymnastik.

Ida har gået på højskolen Snoghøj hvor hun tog musicallinien. Efterfølgende er hun flyttet til København hvor hun har dygtiggjort sig inden for skuespil, sang og dans på skuespillerakademiet. Ida har et usædvanligt pædagogisk og organisatorisk talent, og er ansvarlig for den daglige drift af alle foreningens hold op til 4. klasse – herunder kvalitetssikring og uddannelse af nye instruktører i forening.