Instruktører

Anne Sofie Kvist

ask@ruba.dk

Anne Sofie

Anne Sofie har været med fra start, og indtil 2010 stået for al undervisning i foreningen. Hun er ansvarlig for kvaliteten i den daglige træning, og det er Anne Sofie der ansætter nye instruktører og inviterer dygtige gæsterundervisere til at lave workshops med børnene.

Oprindeligt fra Århus, startede Anne Sofie som springgymnast i en alder af fem år. Senere blev det den rytmiske gymnastik der lokkede, og efter et år på Dansestudiets ét-årige grunduddannelse tog hun springet og flyttede til København for at tage et år mere fyldt med dans på Stepz’ ét-årige danseuddannelse.

Anne Sofie blev færdig som fysioterapeut i januar 2013 og bruger sin viden fra studiet i den daglige undervisning for at forebygge skader hos børnene. Sideløbende med foreningsarbejdet er Anne Sofie ved at læse videre til læge.

Anne Sofie underviser foreningens Kompagnihold på Kulturcenter Mariehøj.

 

Ida Louise Kvist

ida@ruba.dk

Ida

Ida kommer fra Ikast, hvor hun har stor erfaring med at undervise børnehold i dans og gymnastik.

Ida har gået på højskolen Snoghøj hvor hun tog musicallinien. Efterfølgende er hun flyttet til København hvor hun har dygtiggjort sig inden for skuespil, sang og dans på skuespillerakademiet.

Idas hold i foreningen træner på Nærum Skole, Dronninggårdsskolen og Høsterkøb Skole.

 

Olivia Karabian

olivia@ruba.dk

Olivia

Olivia har både danset ballet og gået til springgymnastik siden hun var lille, og startede hos Rudersdal BevægelsesAkademi som 10-årig.

Olivia har gået et år på Oure Efterskole på danselinjen, og studerer i dag idræt-samfund på Ordrup Gymnasium.

Hun har tidligere undervist Guldfiskehold i foreningen, men underviser i dag Konkylier på Vedbæk Skole.

 

Katrine Hvass Jørgensen

katrinehvass@ruba.dk

KatrineHvass

Katrine har danset hos Rudersdal BevægelsesAkademi fra hun var 8 til 15 år og har tidligere undervist Guldfiskehold i foreningen.

Katrine har gået på efterskolen BGI Akademiet på danselinjen og hun har efterfølgende taget den et-årige danseuddannelse fra Stepz dansestudie.

Katrine underviser Konkylier på Vedbæk Skole.

 

Louise Due Rydal

louise

Louise har danset hos Rudersdal BevægelsesAkademi siden hun gik i 0. klasse og danser stadig, nu på Juniorkompagniet.

Louise har før været hjælpetræner på Guldfiske-holdene, og er nu hjælpetræner hos Mikrokompagni. Louise er 14 år og går på Trørødskolen i 8. klasse