Instruktører

Anne Sofie Kvist

ask@ruba.dk

Anne Sofie

Anne Sofie har været med fra start, og indtil 2010 stået for al undervisning i foreningen. Hun er ansvarlig for kvaliteten i den daglige træning, og det er Anne Sofie der ansætter nye instruktører og inviterer dygtige gæsterundervisere til at lave workshops med børnene.

Oprindeligt fra Århus, startede Anne Sofie som springgymnast i en alder af fem år. Senere blev det den rytmiske gymnastik der lokkede, og efter et år på Dansestudiets ét-årige grunduddannelse tog hun springet og flyttede til København for at tage et år mere fyldt med dans på Stepz’ ét-årige danseuddannelse.

Anne Sofie blev færdig som fysioterapeut i januar 2013 og bruger sin viden fra studiet i den daglige undervisning for at forebygge skader hos børnene. Sideløbende med foreningsarbejdet er Anne Sofie ved at læse videre til læge.

Anne Sofie underviser foreningens Kompagnihold på Kulturcenter Mariehøj.

 

Ida Louise Kvist

ida@ruba.dk

Ida

Ida kommer fra Ikast, hvor hun har stor erfaring med at undervise børnehold i dans og gymnastik.

Ida har gået på højskolen Snoghøj hvor hun tog musicallinien. Efterfølgende er hun flyttet til København hvor hun har dygtiggjort sig inden for skuespil, sang og dans på skuespillerakademiet. Ida har et usædvanligt pædagogisk og organisatorisk talent, og er ansvarlig for den daglige drift af alle foreningens hold op til 4. klasse – herunder kvalitetssikring og uddannelse af nye instruktører i forening.

Idas hold i foreningen træner på Nærum Skole, Dronninggårdsskolen og Høsterkøb Skole.

 

Sophie Skifter

sophie@ruba.dk

Sophie har danset hos RuBA det meste af sit liv, hun startede nemlig da foreningen blev oprettet i 2007.

I 2016 blev Sophie instruktør hos RuBA og har siden dygtiggjort sig på diverse instruktørkurser hos DGI.

Sophie står for alt undervisning på Vedbæk Skole, dvs. Haletudser, Gubbier, Guldfisk og Konkylier her er i hendes kyndige hænder.

 

Katrine Hvass Jørgensen

katrinehvass@ruba.dk

KatrineHvass

Katrine har danset hos Rudersdal BevægelsesAkademi fra hun var 8 til 15 år og har tidligere undervist Guldfiskehold i foreningen.

Katrine har gået på efterskolen BGI Akademiet på danselinjen og hun har efterfølgende taget den et-årige danseuddannelse fra Stepz dansestudie.

Katrine underviser Kompagnihold på Kulturcenter Mariehøj.

 

Malene Haraldsson

malene@ruba.dk

Malene har danset og lavet gymnastik i rigtig mange år. Hun startede hos RuBA som helt ung og har siden dygtiggjort sig på Brøderup Efterskole og gennem diverse instruktørkurser hos DGI.

Malene færdiggjorde gymnasiet i 2018, og har derfor tid til at undervise på både Ny Holte Skole og Høsterkøb Skole, hvor hun tager sig kærligt af Guldfisk og Konkylier.

 

Zoe Bryan Hertz

zoe@ruba.dk

Zoe har danset hos RuBA siden 2012, og har været instruktør siden 2016. Zoe har gennemført flere DGI kurser, og udover dansen har hun en kærlighed for teater som hun længe har dyrket hos Teatermejeriet.

Zoe har undervist flere forskellige hold i foreningen, og nu er det Haletudser og Guldfisk på Høsterkøb Skole der nyder godt af hendes undervisning.