Holdbeskrivelse – RuBA PerformanceTeam

4.-9. klasse

Går man på Mikro-, Mini- eller JuniorKompagni har man mulighed for at supplere sin træning med RuBAs PerformanceTeam der træner om onsdagen. På RuBAs PerformanceTeam er der fokus på at lære koreografi og sætte flotte forestillinger sammen. RuBAs PerformanceTeam optræder ved diverse private og kommunale arrangementer, fx som underholdning til større fester, havnedage, kulturnætter, mm.

Derudover inviteres alle dansere på RuBA PerformanceTeam med på træningslejr i Aarhus i efterårsferien, og hvert andet år til at medvirke i en forestilling i samarbejde med Rudersdal Musikskole. Et intensivt og krævende forløb, men en fantastisk oplevelse for alle medvirkende!

RuBAs PerformanceTeam består af tre hold: Performance1, Performance2 samt Performance3. Alle kan deltage på Performance1, hvorimod deltagelse på Performance2 og Performance3 kræver udtagelse.

Ved sæsonstart tilmeldes det overordnede hold “PerformanceTeam”. De første tre uger af sæsonen træner alle sammen fra kl. 16-19, herefter opdeles de tre hold i Performance1 (16-17.30), Performance2 (17.30-19) samt Performance3 (19-20.30). Ønsker man at starte på PerformanceTeam midt i sæsonen, skal man som udgangspunkt tilmeldes Performance1, med mindre andet er aftalt med instruktøren.