Holdbeskrivelse – FamilieTons og Drop-in Tons

Trørød FamilieTons (2-4 år + forældre)

RuBAs FamilieTons er et hold for 2-4 årige med forældre. Dette hyggelige weekendhold indeholder både fri leg med en masse spændende redskaber samt fælles aktiviteter. FamilieTons strækker sig fra kl. 9.00-10.30, hvor der både startes og sluttes med fri leg i redskaberne og så en fælles lege/aktivitet på midten.

Kl. 9.00-ca. 9.30 er der fri leg
Kl. ca. 9.30-ca. 10.00 er der fælles aktiviteter
Kl. ca. 10.00-10.30 er der igen fri leg

Når man er tilmeldt holdet bestemmer I helt selv hvornår I vil komme og hvor længe I vil blive.

Dette er for at tilgodese både de børn der er tidligt oppe, dem der sover længe samt de familier der gerne vil afsted med begge børn på én gang i stedet for at de går på hver sit hold.

Større søskende er meget velkomne, hvis I vil afsted hele familien, så længe at I er meget opmærksomme på at ældre søskende ikke skaber utryghed for de små med vild leg. Målgruppen er fortsat de 2-4 årige med forældre.

Drop-in Tons (alle aldre + forældre)

Hver søndag kl. 10.30-12-00 åbner RuBA op for en herlig redskabsbane og masser af plads til leg, dans og bevægelse i gymnastiksalen på Trørødskolen.

Alle er velkomne på Drop-in Tons, man skal ikke tilmelde sig, men blot møde op og betale pr. gang.

Det koster 45 kr. pr. gang pr. barn.
Der betales på RuBAs MobilePay 77110 ved ankomst.

Man skal ikke være medlem af RuBA for at deltage, så tag endelig venner, familie og naboer med. Det er ikke nødvendigt at være der præcis kl. 10.30, så kom forbi når det passer ind i søndagens planer.

Drop-in Tons er et oplagt sted for RuBAs medlemmer at øve de tricks og øvelser der liiiige driller lidt. Der vil altid være en eller flere fra RuBA til at supervisere og hjælpe, men det er vigtigt der er en voksen med der har ansvaret for barnet/børnene. Man kan altså ikke bare aflevere sit barn og gå igen, medmindre dette aftales direkte med de RuBA-ansvarlige på dagen. Afhængig af antal fremmødte og barnets alder, vil der tages stilling til om det er forsvarligt.