Holdbeskrivelse – RuBA ShowTeam/MiniShow

Fra 1. klasse

Fra 1. klasse har man mulighed for at supplere sin træning på RuBAs grundhold med RuBAs ekstra hold; RuBA ShowTeam eller MiniShow. 

Showholdene er særligt til de børn og unge, der elsker den mere gymnastiske del af RuBA med bla. akrobatik og avancerede hulahoptricks. Showholdene har også en del fokus på styrketræning, dog er vores styrketræning gemt i leg, stationer eller skøre øvelser, så det primært er sjovt. På showholdene opfordres børnene også til at træne lidt smidighed derhjemme, det er dog ikke et krav. På holdene sættes en flot opvisning sammen, som RuBA ShowTeam og MiniShow optræder ved diverse private og kommunale arrangementer, fx som underholdning til større fester, på Bakken, havnedage, kulturnætter, mm. Det forventes derfor at en elev på showholdene prioriterer sin træning i løbet af året, men særligt i opvisningsperioderne.

Derudover vil dansere på RuBA ShowTeam1 og ShowTeam2 få mulighed for at tilmelde sig en træningslejr hos Flying Superkids i Aarhus i efterårsferien. Bemærk dog, at der er meget begrænsede pladser, og at der derfor ikke er plads til alle. Showholdene er delt op efter alder: